Hela överskottet går
till välgörenhet

Vad händer med eventuellt överskott?

#DinnerIn är ett helt ideellt engagemang och för att hjälpa till i vårt samhälle skänks allt eventuellt överskott från respektive evenemang till ett välgörande ändamål.

 
#DinnerIn Helsingborg 17 oktober 2019

Det eventuella överskottet från #DinnerIn i Helsingborg den 17e oktober kommer skänkas till Jonsters Charity. 

Jonsters är en insamlingsstiftelse vars bidrag gör det bättre för barn- och ungdomar med fokusområden inom vård och omsorg samt skola och fritid. Bland annat har Jonsters bidragit till sjukhusclowner för barn och ungdomar på Helsingborgs lasarett. 

Jonsters charity

#DinnerIn Norrköping 23 oktober 2019
Det eventuella överskottet från #DinnerIn i Norrköping den 23e oktober kommer skänkas till World Aid Active (WAA), vilket är en ideell organisation som drivs av Michel Issa. Vi har valt att vi vill göra vår insats inriktat mot barn- och ungdomar i Syrien. 

WAA

Image
Image

Tidigare bidrag till välgörenhet

#DinnerIn 15 mars 2018
Överskottet från vår premiärkväll gick till Barncancerfonden. När allt var summerat stod det klart att 1400 SEK gick till organisationen. Du hittar vår insamling här ››

#DinnerIn 24 oktober 2018
Överskottet från denna kväll gick till UNHCRs arbete i Malawi. När allt var summerat stod det klart att 2050 SEK skänktes till organisationen.

#DinnerIn 27 mars 2019
Överskottet från denna kväll gick till WWFs arbete för att rädda Östersjön. När allt var summerat stod det klart att 1650 SEK skänktes till organisationen. Du hittar vår insamling här ›› Generell Vi gör en insamling till WWFsnaturvårdsarbete2019 liggande

gorsomvimarke 2018 bla rgb UNHC 4558 250x250 Knapp Till Foêrmaèn Foêr digital
   
Generell Vi gör en insamling till WWFsnaturvårdsarbete2019 liggande  

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

Vid höstens #DinnerIn kommer du få äran att lyssna på föreläsningar, bjudas på underhållning och få tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med #DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ DELTA!

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Följ oss i sociala medier

Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för #DinnerIn: 

LI In Bug instagram2