Bli samarbetspartner

Vad innebär det att samarbeta med DinnerIn?

DinnerIn ser positivt på samarbeten och välkomnar dig som vill vara med på ett nytt nätverkskoncept med högt fokus på välgörenhet. 

Att samarbeta med DinnerIn kan se ut på många olika sätt och varje samarbete är skräddarsytt för att båda våra verksamhetsers behov och önskemål ska gå i uppfyllelse. Kontakta oss gärna för vidare diskussioner. 

Exempel på samarbetsområden med DinnerIn
- Lokal där evenemanget äger rum
- Catering till evenemanget
- Give-aways till evenemanget
- Ekonomiskt samarbete
- Design och systemadministation av hemsida och sociala medier
- Trycksaker både innan, under och efter evenemanget

Image
Image

Varför ska jag bli samarbetspartner?

- Jag får möjlighet att exponera mitt varumärke till nya potentiella kunder inom olika branscher. Dels de som följer DinnerIn på sociala medier, dels de som deltar under evenemanget samt genom projektgruppens individuella nätverk, som omfattar flera tusen personer i nuläget, spridda över hela Sverige. 

- Jag stöttar ett projekt som bedrivs i välgörenhetens tecken. 

- Jag främjar det lokala näringslivet då jag genom mitt samarbete bidrar till att fler företag får möjlighet att delta och att nya affärsrelationer kan byggas. 

Läs mer om våra samarbetspartners

Louis De Geer

louis de geer391

Mitt i hjärtat av Norrköpings Industrilandskap hittar du en plats olik det mesta. Louis De Geer Konsert & Kongress erbjuder en arena för konsert, konferens, företagsevent och matupplevelser. 
Här finns alla möjligheter för konferens och företagsevent – från två personer till flera tusen.
Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen. På Louis De Geer tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt. Därför jobbar vi med svenskt kött, gärna närproducerat från våra samarbetspartners i det bördiga Östergötland och följer Världsnaturfondens rekommendationer för hållbart fiske. Sedan 2016 är vi Green Key-certifierade och vi är även medlemmar av Visita och Östgötamat. Vi serverar bara fairtrade-märkt och ekologiskt kaffe och tar vårt bröd från ett lokalt bageri.
Image

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ BLI SAMARBETSPARTNER!

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn