BLI VÅR SAMARBETSPARNER

- låt ditt företag växa lokalt med våra sponsorpaket -

Vill du också öka ditt företags synlighet lokalt?

En av de bärande idéerna med DinnerIn konceptet är att skapa en arena där lokala företag kan synas och växa och samtidigt bidra till välgörenhet. 

Syftet är med andra ord att hjälpa både lokalt men även i resten av världen genom att stödja ideella välgörenhetsorganisationer.

Detta gör vi dels genom våra event som sker varje vår och höst men även genom webinarer och sociala medier. 

Vi kan erbjuda dig som företagare möjlighet att bli vår samarbetspartner vilket ger dig möjlighet att stödja vår verksamhet och samtidigt ge ditt eget företag boost. Vi har tre olika sponsorpaket anpassade för lokala företags behov.

Hur går det till?

För att bli samarbetspartner köper du ett av våra sponsorpaket. Kontakta oss idag för att få mer information eller beställa ett paket. 

 

Image

VÅRA SPONSORPAKET

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ BLI SAMARBETSPARTNER!

Läs mer om våra samarbetspartners

Elite Grand Hotel Norrköping

louis de geer391
Text uppdateras snart

Image
Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn