BLI VÅR SAMARBETSPARNER

- låt ditt företag växa lokalt med våra sponsorpaket -

Vill du också öka ditt företags synlighet lokalt?

En av de bärande idéerna med DinnerIn konceptet är att skapa en arena där lokala företag kan synas och växa och samtidigt bidra till välgörenhet. 

Syftet är med andra ord att hjälpa både lokalt men även i resten av världen genom att stödja ideella välgörenhetsorganisationer.

Detta gör vi dels genom våra event som sker varje vår och höst men även genom webinarer och sociala medier. 

Vi kan erbjuda dig som företagare möjlighet att bli vår samarbetspartner vilket ger dig möjlighet att stödja vår verksamhet och samtidigt ge ditt eget företag boost. Vi har tre olika sponsorpaket anpassade för lokala företags behov.

Hur går det till?

För att bli samarbetspartner köper du ett av våra sponsorpaket. Kontakta oss idag för att få mer information eller beställa ett paket. 

 

Image

VÅRA SPONSORPAKET

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ BLI SAMARBETSPARTNER!

Läs mer om våra samarbetspartners

Louis De Geer

louis de geer391

Mitt i hjärtat av Norrköpings Industrilandskap hittar du en plats olik det mesta. Louis De Geer Konsert & Kongress erbjuder en arena för konsert, konferens, företagsevent och matupplevelser. 
Här finns alla möjligheter för konferens och företagsevent – från två personer till flera tusen.
Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen. På Louis De Geer tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt. Därför jobbar vi med svenskt kött, gärna närproducerat från våra samarbetspartners i det bördiga Östergötland och följer Världsnaturfondens rekommendationer för hållbart fiske. Sedan 2016 är vi Green Key-certifierade och vi är även medlemmar av Visita och Östgötamat. Vi serverar bara fairtrade-märkt och ekologiskt kaffe och tar vårt bröd från ett lokalt bageri.
Image
Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn