Om DinnerIn

Vad är DinnerIn?

DinnerIn är ett nätverksevenemang som går av stapeln två gånger per år i respektive stad, på våren och på hösten. Idén till evenemanget kom under en av Norrköpings absolut första träffar i nätverket LunchIn™, där Elias, grundare och projektledare för DinnerIn Norrköping, ansåg att tiden var för knapp att lära känna andra deltagare på djupet och ville ha mer tid till att utveckla relationsbygget under flertalet timmar.

Vad är då DinnerIn mer ingående?
DinnerIn är ett kvällsevenemang där alla är välkomna att delta. Som deltagare köper du en biljett och får då middag, dryck, underhållning, inspirerande föreläsningar samt mängder av mingel och chans till nya nätverkskontakter. Dessutom bidrar du som deltagare till välgörenhet då allt överskott från respektive evenemang oavkortat skänks till en på förhand bestämd organisation. Vilken organisation skiljer sig mellan de olika evenemangen och även mellan de olika städerna. 

DinnerIn hade sin premiär den 15 mars 2018 på Elite Grand Hotel i Norrköping och blev omtyckt från första stund. Deltagarna tyckte att det var ett avslappnat evenemang och i och med den stora variationen på deltagare gavs möjligheter till intressanta diskussioner. Med den goda feedbacken till hands togs det snabbt beslut om att göra ett nytt evenemang till hösten 2018. En ytterligare lyckad kväll där deltagarantalet fördubblades och nya relationer fodrades. Därefter har det fortsatt och evenemanget går nu stadigt i Norrköping och Helsingborg två gånger per år vardera.  

Image
Image

Vilka är vi bakom DinnerIn?

Nedan presenteras personerna bakom respektive evenemang. Välj ort och klicka dig gärna in på respektive persons LinkedIn genom att trycka på ikonen.

Norrköping

Vill du anordna ditt egna DinnerIn?

Gillar du konceptet och idén med DinnerIn?
Vill du starta ditt egna DinnerIn i din stad? 

Självklart ser vi positivt på det och inleder gärna ett samarbete med dig för att komma vidare! 
Vi erbjuder dig att ingå i vårt varumärke och finns sedan till hands som en partner. 

Kontakta oss och vi tar det därifrån! 

Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ DELTA!

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Följ oss i sociala medier

Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn

f logo RGB Blue 72 instagram2
LI In Bug