Om DinnerIn

Vad är DinnerIn?

DinnerIn är ett nätverksevenemang som startades under hösten 2017 av två privatpersoner i Norrköping och som genomförs två gånger per år, för närvarande i Norrköping, Sundsvall och Helsingborg. Idén till själva evenemanget härstammar från det populära LunchIn™ men där fokus ligger på längre träffar med mer arrangerat innehåll och ett starkt fokus på att bidra till välgörenhet. 

DinnerIn hade sin premiär den 15 mars 2018 på Elite Grand Hotel i Norrköping och blev omtyckt från första stund. Deltagarna tyckte att det var ett avslappnat evenemang och i och med den stora variationen på deltagare gavs möjligheter till intressanta diskussioner. Med den goda feedbacken till hands togs det snabbt beslut om att göra ett nytt evenemang till hösten 2018. En ytterligare lyckad kväll där deltagarantalet fördubblades och nya relationer fodrades. Därefter har det fortsatt och evenemanget växer nu till allt fler städer. 

Innehåll & Syfte

DinnerIn är ett kvällsevenemang där alla är välkomna att delta. Som deltagare köper du en biljett och får då middag, dryck, underhållning, inspirerande föreläsningar samt mängder av mingel och chans till nya nätverkskontakter.

Evenemanget i sig har två grundsyften, varav de båda förgrenas ihop i en generell beskrivning ”att hjälpa andra”. Det ena syftet är lokalt på själva evenemanget där fokus ligger på nätverkande och att skapa nya relationer mellan deltagarna. Målet på längre sikt är att detta relationsbygge kan utvecklas och leda till nya affärsmöjligheter, kontakter för att hitta jobb, praktikplatser eller dylikt.
Det andra syftet är att hjälpa våra medmänniskor, miljö och natur ute i världen som lever ett tufft liv av olika orsaker, exempelvis svår sjukdom, svält, klimatförändringar eller dylikt. Evenemanget hjälper till på så sätt att allt överskott som blir över när alla utgifter är betalda skänks oavkortat till en på förhand bestämd välgörenhetsorganisation. Vald välgörenhetsorganisation varierar mellan evenemang till evenemang och kan även skilja sig mellan de olika städer som anordnar DinnerIn. Under sidan Välgörenhet kan du läsa mer om de organisationer som vi stöttat hittills och vilka vi planerar att stödja härnäst. 

Image
Image

Vilka är vi bakom DinnerIn?

Nedan presenteras personerna bakom DinnerIn och deras roll. Under varje bild finns länkar till olika sociala medier. 

Vill du anordna ditt egna DinnerIn?

Gillar du konceptet och idén med DinnerIn?
Vill du starta ditt egna DinnerIn i din stad? 

Självklart ser vi positivt på det och inleder gärna ett samarbete med dig för att komma vidare! 
Vi erbjuder dig att ingå i vårt varumärke och finns sedan till hands som en partner. 

Kontakta oss och vi tar det därifrån! 

Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

SJÄLVKLART SKA DU OCKSÅ DELTA!

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn