Allmänna villkor

DinnerIn är ett ideellt evenemang och för att inte riskera att grupperna bakom evenemangen får lägga ut egna pengar för att täcka diverse kostnader för lokal med mera finns följande villkor:

- Anmälan till evenemanget DinnerIn är bindande och betalning ombeds genomföras inom den tidsram som anges i det mail du får från oss efter genomförd anmälan. Om ej betalning genomförs i tid kommer det skickas ut tre påminnelser. Om betalning fortfarande inte inkommit efter påminnelserna stryks din anmälan. Observera att utebliven betalning INTE ska användas som metod för avanmälan, se punkt nedan om avanmälan.

- Då evenemanget är ideellt är det viktigt att betalning genomförs i tid.

- Avanmälan från evenemanget kan göras så länge anmälan är öppen för respektive stad. Avanmälan görs genom att skicka oss ett mail via fliken Om oss  ›› Kontakt ovan i menyn. Tänk på att inte vänta till sista stund, utan hör av dig till oss om du vet att du kommer få förhinder. 

- Om avanmälan genomförs korrekt kommer betalt biljettpris minus 50 kr, vilket går till en välgörenhetsorganisation, att återbetalas till dig. Om avanmälan sker för sent kommer ingen återbetalning att göras. Eftersom det är viktigt att vi inte får tomma platser är det önskvärt om du kan hitta en ersättare på egen hand innan du avanmäler dig.

- Om evenemanget ställs in kommer det meddelas alla anmälda deltagare per mail så fort som det blivit bekräftat. Vid inställt evenemang får alla anmälda deltagare tillbaka betalt biljettpris minus 50 kr som går till en välgörenhetsorganisation.

Image

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn