Anmälan är nu stängd - Välkommen att anmäla dig till våra andra evenemang i Norrköping eller Helsingborg

Image

Webbinar "Framgångshjulet – att medvetet leda dig själv"

Hur leder du dig själv? Har du funderat över den frågan tidigare? I detta webbinar inspirerar Therese kring självledarskap för att bli medveten och påverka. I denna speciella tid, är självledarskapet högst aktuellt, men som alltid upplyftande för självkänsla och välmående.

Therese delar med sig av Framgångshjulets parametrar, för att få DITT hjul i rullning och på så vis lyfta dig och din verksamhet. Therese har en bakgrund som landslagsspelare i handboll och som civilekonom där hon arbetat med marknad och försäljning i 15 år, idag är hon processledare och föreläsare.

Therese Wallter Tel: 0704-837997

Facebooksida

Tryck på knapparna "GDPR" respektive "allmänna villkor" för att läsa mer.

Välgörenhet

Överskottet från respektive evenemang går till välgörande ändamål. På sidan för välgörenhet kan du läsa mer om vilka organisationer överskottet går till denna gång. 

Seminarier och nöje

På DinnerIn får du äran att lyssna på inspirerande föreläsningar, du bjuds på underhållning och får tillfälle att lära känna nya intressanta människor. Mer information på bokningssidan för respektive stad. 

Samarbete

Är du intresserad av att etablera nya affärskontakter i regionen? Bli samarbetspartner med DinnerIn så hjälps vi åt att nå fler företagare lokalt.

Kontakta oss

Kontakta oss via epost: info@dinnerin.se

Våra samarbetspartners
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Följ oss i sociala medier
Klicka på ikonerna för att komma till respektive social kanal för DinnerIn